Wolfsburg'a karşı sendika zaferi için sesler

ahmetbeyler

Active member
Dört maçtan on puan: Bundesliga'daki saatin takımı Berlin-Köpenick'ten geliyor. Daha sonra, katılımcılar tüm öfori olmasına rağmen 1. FC Union Berlin'in bir sonraki başarısını doğru bir şekilde sınıflandırmaya çalıştılar. Oyunun sesleri!

Janik Haberer: Savunmamız bugün tekrar başarının anahtarıydı. Compact'ı savunduk ve sadece ilk yarıda baskıyı iki kez tetiklediğimizde, tehlikeli hale geldiği savunma zincirimizin arkasında toplar aldık. Aksi takdirde çok az izin vermedik ve bazı iğnelerimiz vardı. Kiel'e karşı yenilgiden sonra ne yapabileceğimizi de biliyorduk, ama her zaman biraz rakibe bağlı. Rakibin topa sahip olduğunda daha kolayız ve anahtarlama oyununa giriyoruz. Üç zafere rağmen, şimdi nereden geldiğimizi biliyoruz. Hepimiz makul erkekleriz ve sonraki oyunlara da başlıyoruz. Cumartesi günü yarışmanın sonuçlarından sonra, bir galibiyetin bugün büyük bir adım olduğunu biliyorduk. Ama henüz geçmiyoruz.

Benedict Hollerbach: Takım Unity şu anda bizi bu kadar güçlüyor. Her düelloya girip birlikte savunduk, ön tarafta verimli ve ivme yaşıyoruz. Şu anda geliştirdiğimiz başlangıç durumundan mutluyuz, ancak hala küme düşme savaşındayız. Kiel'e karşı maçtan sonra tepkimiz dünya standartlarıydı, bu takım ve tüm kulüp için konuşuyor. Benim için daha önce attığım daha basit hedeflerden biriydi. Bununla birlikte, bir forvet olarak, aynı zamanda bir kalite de doğru olmalıdır. Sezondan önce on gol attım, ancak genel olarak proje ile her oyuna giriyorum.

Ralph Hasenhüttl (basın toplantısında): Oyundan önceki işaretler bizim için çok elverişsizdi. Tamamen yeni bir savunmaya geri dönmek zorunda kaldık. Ama bence çocuklar bunu çok temiz yaptılar. Standart durumlarda daha düşüktık, ama sendika her zaman çok tehlikelidir ve aynı zamanda büyüklük avantajları vardı. Genel olarak, rakibi hedefimizden uzak tutmayı başardık, ancak son birkaç hafta içinde çoğu zaman oyun bize karşı karar verildi çünkü bir sahnede yeterince yapmıyoruz. Yani ödülün etrafında dolaşıyoruz.

Steffen Baumgart (basın toplantısında): İlk 20 dakikada gerçekten iyi başladık, orada iki veya üç iyi seçenek vardı. Sonra Freddy (kaleci Frederik Rönnow; editörün notu) doğru anlarda oradaydı ve bizi oyunda tuttu. Çocuklar oyunun uzun mesafeleri boyunca çok iyi savaştılar, ancak bugün kazanan daha iyi takım değil, gol atan kişi oldu.