Younes Belhanda’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak açıklama

tesbih

New member
Younes Belhanda’dan Fenerbahçe taraftarını kızdıracak açıklama Üstün Lig’de bir devir Galatasaray forması giyen Faslı oyuncu Younes Belhanda, geçtiğimiz dönemin ortasında sarı-kırmızılı kadrodan ayrılmıştı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nin yerine karşı söylemiş olduği sözlerle idaresi suçlayan Belhanda’nın kontratı feshedilmişti.

Yaz aylarında Muhteşem Lig’in yeni grubu Adana Demirspor’a transfer olan yıldız oyuncu, Fransa basınına fazlaca konuşulacak tabirlerde bulundu.

“FATİH TERİM BENİM BABAM GİBİDİR”

Fatih Terim benim babam üzeredir. Gerçek bir babadır. Onun hakkında beni her vakit mutlu eden şey, oyuncularını her vakit korumuş olmasıdır. Eleştirmenlerle yüzleşecek hamaseti vardı. Beni her insanın önünde savunduğu anlar oldu.

“FENERBAHÇE DERBİLERİNDE ONLARI ÇILDIRTIRDIM”

Derbilerde bilerek yapıyordum. Oynadığım periyotta Galatasaray’da aşk ile oynadım. Fenerbahçe derbileri en sevdiğim derbilerdir. Fenerbahçe’ye karşı oynadığımda onları çıldırtırdım. Onlara, “Ben burada olduğum sürece şampiyonluk kazanamayacaksınız.” dedim. Ben Galatasaray’da olduğum sürecede de Fenerbahçe’ye karşı da hiç kaybetmedik.

“GALATASARAY’A KARŞI FIFA’DAKİ DAVA”

Şu anda bunun hakkında konuşmak için durum karışık. Dava FIFA’da. Resmen kovuldum. Fakat asla Galatasaray’ı suçlamıyorum. Mustafa Cengiz vefat etti. Allah yerini cennet etsin. O yüzden çok konuşmak istemiyorum. Gönderildiğimde kimse ne olduğunu anlamadı. Fatih Terim kalmamı istemişti. Halledeceğini söylemiş oldu. Lakin guruumdan dolayı kalamzdım. Lider beni açıkça istemediğini söylemişti. Şoke edici bir olaydı. Olayın olduğu gün soyunma odasındaydım. Herkes bana tuhaf bakıyordu. sebebini anlamamıştım.

Galatasaray’da forma giydiği süreçte iki sefer Harika Lig şampiyonluğu yaşayan Belhanda, 131 maçta sarı-kırmızılı formayı terletti.