“Zaman zaman bir gol için yalvarın”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Birlik oyları berabere: “Zaman zaman gol için yalvardı”

Kazanılan bir puan mı yoksa kaybedilen iki puan mı? Gerçek şu ki, Union çok daha iyi oynadı. Köln’e karşı 0:0’dan sonraki oylar.

Steffen Baumgart (solda) ve Urs Fischer, son düdükten sonra Union ile Köln arasındaki beraberliğin adil olduğu konusunda anlaştılar.O. Behrendt/IMAGO

Christopher Trimmel: Her şeyden önce çok disiplinli ve harika bir zihniyete sahip bir rakibe karşı oynadık. Her iki takım da birbirine hiçbir şey vermedi ve zemin bugün oynamak kolay değildi. Kötü Bayern maçına cevap vermemiz bizim için önemliydi ve yine gerçek yüzümüzü gösterdiğimizi düşünüyorum. Genel olarak adil bir beraberlikti.

Frederik Roennow: Gol yemediğim için her zaman mutluyum. Ancak bugünkü performansımız üç puan için yeterince iyi değildi. Bir kaleci olarak ne kadar yapabileceğinizi asla etkileyemezsiniz. En önemli şey, hedefinize çok fazla ulaşamasanız bile odaklanmanızı sürdürmektir. Bugün takıma birkaç durumda yardım edebildiğim için mutluyum.

Urs Fischer (basın toplantısında): Özellikle ikinci yarıda gol dilendiğimiz anlar oldu. Köln’ün tehlikeli hale gelmesinde üzerimize düşeni yaptık. Bugün bizi oyunda tuttuğu için kalecimize teşekkür edebiliriz. Ama aynı zamanda takımımızın Köln’e gitmek için çok efor sarf ettiğini, tekrar tekrar denediğini ve onları strese soktuğunu düşünüyorum. Topla oyun yetersizdi.

Steffen Baumgart (basın toplantısında): Dengeli bir maçtı, iki takım da kazanmak istiyordu. Şu ya da bu durumda, Union’ın kaleciye güvenebileceği daha iyi şanslarımız olduğunu düşünüyorum. Puan bizim için zor ve hak edilerek kazanıldı. Adamların açık bir yolu var ve her zaman kendilerine inanıyorlar.