Zehra Güneş: “13 savaşçı bayanla alanda olmak gurur verici”

tesbih

New member
Zehra Güneş: “13 savaşçı bayanla alanda olmak gurur verici” Başşehir Ankara’da düzenlenen FIVB Dünya Kulüpler Bayanlar Şampiyonası’nda doruğa çıkarak 4. kere Dünya Şampiyonu olan VakıfBank’ta kadronun değerli isimlerinden Zehra Güneş, İhlas Haber Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Daha fazlaca kupalar kazanacaklarını tabir ederek kelamlarına başlayan başarılı voleybolcu, “Çok ağır bir tempodaydık. Her geçen gün düzeyi daha fazlaca artan maçlar oynadık. Lakin kadroda fazlaca farklı bir atmosfer vardı. Zira her sabah uyandığımda oynamaya daha aç bir ekiple alandaydım. Bu epey farklı bir durum. Bununla gurur duyuyorum. Gittiğimiz birinci günden itibaren hissediyordum bunun olacağını. Herkes kazanmak için savaşıyordu. Herkes kazanmak için yapılmayan bir şeyin üzerine gidiyordu. Herkes birbirini üste ittiği için bu zaferi kazandık ve birlikte kutluyoruz” diye konuştu.

“13 SAVAŞÇI BAYANLA SAHADAYIM”

Kadro olmanın hayli değerli olduğuna dikkat çekerek kelamlarını sürdüren Zehra, “13 tane inanılmaz savaşçı bayanla alandayım. Bizi bu kadar başarılı yapan durum bu. Ekip olmak, savaşmak, birlikte bu savaşı ortaya koyarken, birbirimizi kırıp kırmayacağımızı düşünmeden sonuç için çaba etmek. Her vakit sonuç odaklı yaklaştığımız için başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Hepsini epeyce seviyorum ve tebrik ediyorum” tabirlerini kullandı.

“HER VAKİT EN DÜZGÜNÜNÜ İSTİYORUZ”

Dünyanın en düzgün grubunda oynadığını ve bunun hayli hoş bir his olduğunu söyleyen Zehra Güneş, “Dünyanın en âlâ grubunda oynamak hayli hoş bir his. En büyükleri hedeflediğiniz için bu hissi hayli fazla ayrıcalıklandıramıyorsunuz hayatınızda. aslına bakarsan en güzelini istiyorsunuz ve her şeyin ortasında en güzelinin olması gerektiğini biliyorsunuz. Antrenmanlarınızdan tutun da yediğiniz her şeye kadar geçerli bu. Bu yüzden birbirimize büyük güç veriyoruz ve bu niçinle büyük aileyiz, başarılıyız” dedi.

Son olarak gayelerinin 5 kupa olduğunu belirten başarılı oyuncu, “5 kupa gayesiyle başladık döneme. Hepsini tamamlayıp bu dönemi fazlaca keyifli biçimde kapatmak istiyoruz. Daha yolun epey başındayız. Onurlu ve gururluyuz şu anda lakin odaklanarak bu yolu yürümeye devam edeceğiz” diyerek kelamlarını tamamladı.