1. FC Union Berlin: Wooyeong Jeong'da Transfer Turn

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin Çarşamba günü Wooyeong Jeong'a olan bağlılığını duyurdu. Geçen sezonu Köpenick'teki VFB Stuttgart'ın ödünç alarak geçiren Güney Koreli, son ev maçından önce 1. FC Heidenheim'a (0: 3) karşı iki buçuk hafta önce kabul edildi. Şimdi sendika ile kalıcı olarak kalıyor.

“Birlik için oynamaya devam edeceğimden çok mutluyum. İlk günden itibaren çok rahat hissettim-hayranların desteği, koçluk ekibinin güveni ve takımdaki özel atmosfer benim için çok şey ifade ediyordu. Yakında sahada olmayı ve kulübümüz için her şeyi vermeyi dört gözle bekliyorum.” Dedi.

Geçen sezonda Jeong, Frankfurt'taki 2-1 başarısında önemli kazanan gol de dahil olmak üzere Iron için 23 rekabetçi maçta üç gol attı. Mart ayının başında, üçlü daha sonraki Şampiyonlar Ligi katılımcısında Bundesliga'da dönüşü müjdelemişti. Üç hafta sonra Jeong, ayak bileğinde Freiburg'daki (2-1) deplasman maçında yaralandı ve sezon sonuna kadar başarısız oldu.

“Wooyeong, ilk sezonda ekibimiz için oyun tarzı ile ne kadar değerli olabileceğini gösterdi. Yaralanma onu yavaşlatsa bile, onu uzun vadede bize bağlamak istediğimiz için hızla netleşti. Bu hizmetlere döndükten sonra,” dedi.

Oliver Burke'e göre, Werder Bremen'den başkentin güneydoğusuna transfer, Jeong bu yaz Union'da ikinci yeni.