Akçaköy’de Lider Çerçioğlu’na Sevgi Seli

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Akçaköy’de Lider Çerçioğlu’na Sevgi Seli
Vatandaşların hayatlarına dokunan yatırımlarını kentin dört bir tarafında sürdüren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Köşk’ün Akçaköy Mahallesi’nde uzun yıllardır beklenen bir yatırımı gerçekleştirdi. Aydın Su ve Kanalizasyon Yönetimi (ASKİ) tarafınca mahallede esaslı bir yatırım yapılarak yeni ve çağdaş bir içme suyu altyapı ağı oluşturuldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, mahalleye yapılan tüm hizmetler için düzenlenen buluşmada Akçaköy Mahallesi sakinleri ile bir ortaya geldi.

Lider Çerçioğlu: Sizlere hizmet etmek bana gurur veriyor
Lider Çerçioğlu’nun alana geldiği birinci andan itibaren sevgi seline dönüşen buluşmada genci yaşlısı binlerce vatandaş, Lider Çerçioğlu’nu yüreklerine bastılar. Vatandaşların ilgisi ve dayanağından dolayı duygulandığını belirten Lider Çerçioğlu, vatandaşlar için çalışmaktan gurur duyduğunu söz ederek, “Sizin 40 yıldır süren meselenizi pahalı muhtarım bize anlattı. Seçimlerde ben bilhassa hanım kardeşlerime kelam vermiştim. Bir bayan anlayabilir neler çektiklerini ve dedim ki ‘en kısa müddette bu sorunu çözeceğiz’ daima birlikte de çözdük, güzel uğurlu olsun. Köşk ilçemize toplamda 56 milyonluk yatırım yaptık. Köşk’ün bu vakte kadar almış olduğu en büyük hizmet. Köşk ilçemizde pek hayli köyün suyu yoktu. Hanım kardeşlerimiz kovalar ile taşıyordu. Biz bütün Aydın’ın köylerinde su sıkıntısını çözdük. Siz isteyin Büyükşehir yapsın. Büyükşehir Belediyesi olarak her vakit sizlerin hizmetindeyim. Sizlere hizmet etmek bana gurur veriyor. Hepinize epey teşekkür ediyorum, yeterli ki varsınız.” dedi.

Muhtar Vedat Kuruş’u da sahneye alan Lider Çerçioğlu, hizmet için açık çek verdiğini belirterek, ne sorun olursa olsun Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ olarak hizmetlerinde olduklarını belirtti. Muhtar Vedat Kuruş da yapılan hizmetlerden dolayı Akçaköy halkı ismine Lider Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı