Aksaray Vilayet Lideri Muhammet Dilmaç, 19 Eylül Gaziler Günü İletisi

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Aksaray Vilayet Lideri Muhammet Dilmaç, 19 Eylül Gaziler Günü İletisi
Gelecek Partisi Aksaray Vilayet Lideri Muhammet Dilmaç, 19 Eylül Gaziler Günü ötürüsı ile ileti yayınladı.
Lider Dilmaç, “Bu vatan toprakları, aziz şehit ve gazilerimizin fedakarca gayretleri sonucunda vatan kılınmış ve ay yıldızlı bayrağımız bir daha onlar sayesin de bu kutsal vatan üzerinde özgürce ve gururla dalgalanmaya devam etmektedir. Üzerinde yaşadığımız bu coğrafyanın milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları kıymetine verdikleri gayretin kararı ile elde edilmiştir.
Mevcut iktidardan, Şehit ve Gazilerimizi KATEGORİZE etmemesini, Terörle çabada uzvunu kaybettiği biçimde GAZİ SAYILMAYAN , kahramanlarımızı göz arkası etmemesini diliyorum. Şehitlik ve Gazilik, bu iktidarın telaffuzunda ERDEMLİ BİR MERTEBE bulunmasına karşın, uygulamasında ‘’Malul Sayılmayan Gaziler Derneği ve Terörle Uğraş Sırasında Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği’’ üzere derneklerin kurulmasına da sebep olmuştur. Maalesef 20.000 Kahramanın GAZİLİK unvanı almak için İktidarla mücadale ettiği bir ülkede yaşıyoruz.
Bu Manada Gazilerimizi asla yalnız bırakmayacak, Şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetine asla ve asla leke sürdürmeyecek, onların aziz anılarını ebediyen yaşatacağız. Şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Ülkenin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi, bu büyük mertebeye ulaşan kahramanlarımızın tümünü, sevgi, hürmet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm gazilerimize şükranlarımı, minnet hislerimi bir defa daha sunuyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı