Akşener, Türk Milletinin Umudu Oldu

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Akşener, Türk Milletinin Umudu Oldu
DÜZGÜN Parti Çankırı Vilayet Lideri Aydın Akbaş, “Genel Liderimizin; gözlerinde ki ülkenin kurtuluş ışığını gördüğüm için Meral Akşener’in grubunda yer aldım. Yol yürüdüm. Artık de görüyorum ki, kendisi Türk Milletinin umudu oldu” dedi.

GÜZEL Parti Çankırı Vilayet Lideri Aydın Akbaş, Çankırı’da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
GÜZEL Parti Çankırı Vilayet Lideri Aydın Akbaş, YETERLİ Parti’nin kuruluş etabından itibaren ÂLÂ Parti Genel Lideri Meral Akşener’in yanında yer aldığını lisana getirerek, “Genel Liderimizin umudunu, ışığını, gözlerinde ki ülkenin kurtuluş ışığını gördüğüm için Meral Akşener’in takımında yer aldım, yol yürüdüm. Artık de görüyorum ki Türk Milletinin umudu oldu, yol yürüyor. Biz, kendisine müteşekkiriz, teşekkür ediyorum. Biz de, onu yürüyüşünde yalnız bırakmamak için Anadolu’yu şaha kaldırmak için Çankırı’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
DÜZGÜN Parti Genel Lideri Meral Akşener’in Türkiye’yi vilayet il, ilçe ilçe gezdiğini söz eden DÜZGÜN Parti Çankırı Vilayet Lideri Aydın Akbaş, şöyle konuştu; “Genel Liderimiz, halkın, esnafın, çiftçinin, memurun, emeklinin toplumun tüm kısımlarının kaygılarını dinliyor. Bunları, küme toplantılarında tahlil teklifleri ile bir arada kamuoyunun gündemine taşıyor. Çok pahalı milletvekillerimiz de soru önergeleri ile bu sıkıntıları meclise taşıyarak halkın meselelerini tahlil noktasında hareket ediyor. Genel siyaset olarak ülkenin ortasında bulunduğu durum ortada. Beşerler partili cumhurbaşkanı sisteminden pek mutlu olmadı. Çok düzgün olsun diye yürünen bir yolda maalesef gelinen noktada iktisatta, eğitimde, siyasette bir çakılma yaşadık. Anketlerde gösteriyor ki bu sistemle bu ülkeyi yarınlara taşınamayacağı görünüyor. Biz; UYGUN Parti olarak Genel Liderimizin tabiriyle düzgünleştirilmiş, güçlendirilmiş parlamenter sistemden yanayız. Bunu halkın gündemine getireceğiz. Halkın sıkıntılarını çözmek için bu sistemde geri adım atmak lazım.”
Çankırı’da saha çalışmalarının aralıksız sürdüğüne dikkat çeken YETERLİ Parti Çankırı Vilayet Lideri Aydın Akbaş, “Bizde teşkilatlarımızla bir arada Çankırı yerelinde ilçe ve köy ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Esnaflarımızı, çiftçilerimizi özetlemek gerekirse her kesitle görüşüyor, sorun ve dertlerini dinliyoruz. ÂLÂ Parti tüm teşkilatlarını tamamlamış, Çankırı bazında üye sayısını da yüzde 130 civarında artırmıştır. Yılbaşına kadar bu sayıyı yüzde 250’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Artık GÜZEL Parti olarak mahalle teşkilatlarımızı da oluşturuyoruz. Belirttiğimiz üzere halkın her kesitinde etkin yer alarak sorun ve külfetlerini dinleyerek gerekli yerlere iletiyoruz” formunda konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı