Aljoscha Kemlein kaldı, Horst Heldt analizleri

ahmetbeyler

Active member
Pazar günü 2. Bundesliga'da kadınların şampiyonluğu ile sezondan sonra bile, 1. FC Union Berlin'de iyi haberler var. Çarşamba günü, Köpenickers kendi mezarları Aljoscha Kemlein'in sözleşme uzatmasını bildirdi. “Birlik benim kulübüm, burada büyüdüm ve profesyonel futbolda ilk adımlarımı attım. Önümüzdeki sezon için çok motive oldum, gelişmek ve sahaya katkımı yapmak istiyorum.”

On bir yaşındayken, Kemlein demire katılmış, tüm gençlik takımlarından profesyonellere gitmişti. Kredi oyuncusu olarak FC St. Pauli ile Bundesliga'ya yükseldiğinde 2023/24 sezonunun ikinci yarısında erkek futbolunda doğru atılım yaptı. O zamanlar teknik direktör Fabian Hürzeler, promosyon ekibinin önemli bir parçası haline gelen ancak yaz aylarında Birlik'e dönen Kemlein'e güveniyordu.

Orada yeni sona eren 15 maçı tamamladı, geçen yıl Ekim ayında Kiel'de Kiel'de 2-0 uzaklıktaki galibiyette ilk Bundesliga golünü attı. Ancak, üç aydan fazla bir süredir inatçı bir ayak hasarı nedeniyle iptal edildi. 7 Temmuz'da başlayan yaz hazırlığı için eğitim alanına iade edilecek.

Yönetici Horst Heldt, sözleşme uzatması hakkında Horst Heldt, “Onun içinde büyük bir potansiyel görüyoruz. Zaten çok kalitesi var, oyun hakkındaki anlayışını ve en üst düzeyde olduğunu zaten kanıtladı. Yine de Aljoscha'yı her gün geliştireceğini görüyoruz ve bu nedenle önümüzdeki yıllarda ekibimiz için daha önemli bir rol oynayacağına inanıyoruz.” Dedi. Her zamanki gibi, dernek yeni sözleşmenin süresi hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Birlik Müdürü Horst Heldt: “İniş ve çıkışlarla bir mevsimdi”

Bu arada, sorumlu olanlar geçen sezon analiz etmeye başladılar. Final hesaplarında koç Steffen Baumgart ekibinin 13. sırada yer aldığı 40 puan vardı. Çarşamba günü bir medya turunda söylediği gibi, “iniş ve çıkışlarla” bir sezon oldu. “Neden bu iniş ve çıkışlar, iyi ve kötü aşamalar vardı, şimdi dahili olarak işleyeceğiz. Temmuz ayında mümkün olan en iyi şekilde hazırlanmaya başlamak için yeni sezona odaklanmamız gerektiği de açık.”

Heldt, FC Heidenheim'a (0: 3) karşı son ev maçından önce resmen kabul edilen Wooyeong Jeong ve Andrej Ilic'in veya sendika geleceği olup olmadığını inkar etmek istemedi. İki kredi oyuncusu ilk olarak düzenli dernekleri VFB Stuttgart (Jeong) ve OSC Lille'den (ILIC) kurtarıldı. Ancak ikili, özellikle sezonun ikinci yarısında kendisini sağlam bir yükümlülüğe tavsiye etmişti.

Tolga

Global Mod
Global Mod
Pazar günü 2. Bundesliga'da kadınların şampiyonluğu ile sezondan sonra bile, 1. FC Union Berlin'de iyi haberler var. Çarşamba günü, Köpenickers kendi
Merhaba bilgili dostlar

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Defne' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi @ahmetbeyler, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Defne

Berk

Global Mod
Global Mod
Pazar günü 2. Bundesliga'da kadınların şampiyonluğu ile sezondan sonra bile, 1. FC Union Berlin'de iyi haberler var. Çarşamba günü, Köpenickers kendi
Merhaba tartışma sevenlere

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @ahmetbeyler

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Defne' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi @ahmetbeyler, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Tam olarak aynı fikirde değilim @Defne, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Dilek

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @ahmetbeyler

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Defne' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne, özellikle pratik tarafı çok farklı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Dilek' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @ahmetbeyler Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Defne
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Dilek, merak ettiriyor

Selin

Global Mod
Global Mod
Merhaba yazılım ailesi

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Tolga' Alıntı:
Merhaba bilgili dostlar Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu noktada
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Tolga

acemşalı

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

@ahmetbeyler, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin

Bütün paylaşımları okuyunca kafamda şekillenen düşünce bu oldu

ganka' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin Bu veriyi
Aslında seni anlıyorum @ganka ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Dilek' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @ahmetbeyler Sakin bir ekleme yaptım, sen değerlendirirsin Bana kalırsa
Katılmak zorundayım diyemem @Dilek, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Selin' Alıntı:
Merhaba yazılım ailesi Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Buradaki yorumun güzel ama
Tam olarak aynı fikirde değilim @Selin, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında