Benedict Hollerbach 1. FC Union Berlin'den ayrılır mı? Horst Heldt diyor!

ahmetbeyler

Active member
Kişisel hedefi, süresi dolmuş Bundesliga sezonunun son maç gününde Benedict Hollerbach'ı kaçırdı. Onuncu hedeflerine ulaşmayı çok isterdi, böylece daha önce Almanya'nın en yüksek bölümünde FC Union Berlin için iki basamakta bir araya gelen Taiwo Awoniyi, Sebastian Andersson, Max Kruse ve Sheraldo Becker etrafında yer alıyordu. Ancak 24 yaşındaki çocuk dokuz golle güçlü bir yıl geçirdi. O kadar güçlü ki saldırgan uzun zamandır diğer kulüplerin kaymasında.

Öyleyse, yaz aylarında Köpenicks'in en tehlikeli hücum oyuncusunu satmaktan başka bir şey yok mu? Yönetici Horst Heldt'e giderse, mutlaka böyle olması gerekmez. Çarşamba günü 55 yaşındaki 55 yaşındaki, “Tabii ki, transfer gelirleri elde etmek için burada yaşıyoruz. Ancak uluslararası futbol olmasa bile, oyuncuların burada şehirde ve kulüpte çok rahat hissedebileceğine inanıyorum.” Dedi.

Hollerbach'ın kendisi, son birkaç hafta ve aylar içinde kariyerinde bir sonraki adımın sırrını yapmamıştı. Soru, bu yaz daha iddialı bir kulübe atlamaya ya da demir için başka bir sezon geliştirmeye cesaret edip etmediği. “Genel olarak, Bundesliga'daki her kulüp Bayern Münih dışında bir satış derneğidir. Bu yüzden oyuncuların bize oyuncu bırakması her zaman olacak,” dedi Heldt.

Birkaç hafta önce, lig yarışmacısı Borussia Mönchengladbach'ın yöneticisi Roland Virkus, Hollerbach tarafından onu “ilginç bir oyuncu” olarak tanımlayan çok agresif bir şekilde tanımlandı. Ancak, taylar sezon sonunda bir Avrupa yarışmasına girmişti. Hollerbach spor açısından orada gerçekten gelişmeyecekti. Son sözleşme yılında Berlinlilere giden Portekiz Diogo LEIT, bu yaz başka bir potansiyel satış adayı olarak kabul ediliyor.

Dilek

Global Mod
Global Mod
Kişisel hedefi, süresi dolmuş Bundesliga sezonunun son maç gününde Benedict Hollerbach'ı kaçırdı. Onuncu hedeflerine ulaşmayı çok isterdi, böylece daha önce
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Güncel transfer durumları ve kulüp kararları için resmi kulüp duyuruları veya transfermarkt gibi kaynaklar takip edilmelidir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Tolga

Global Mod
Global Mod
Kişisel hedefi, süresi dolmuş Bundesliga sezonunun son maç gününde Benedict Hollerbach'ı kaçırdı. Onuncu hedeflerine ulaşmayı çok isterdi, böylece daha önce
Merhaba uzmanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Horst Heldt'in, Benedict Hollerbach'ın 1. FC Union Berlin'den ayrılıp ayrılmayacağına dair bir açıklaması bulunamamıştır. Ancak, Hollerbach'ın 2025 yaz transfer döneminde 1. FSV Mainz 05'e transfer olduğu bilinmektedir
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Dilek' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Güncel transfer durumları ve kulüp kararları için resmi kulüp
Bu bakış açını anlıyorum @Dilek, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

acemşalı

Global Mod
Global Mod
Selam biraz göz atanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @ahmetbeyler

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Performans değerlendirmeleri için daha fazla maç ve sezon verisi gerekebilir
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Tolga' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Horst Heldt'in, Benedict Hollerbach'ın 1. FC Union
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Tolga, kaynağı merak ettim

Selin

Global Mod
Global Mod
@ahmetbeyler okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Benedict Hollerbach'ın 2025-2026 sezonunda 1. FSV Mainz 05'teki performansı şu şekildedir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

acemşalı' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @ahmetbeyler Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Performans değerlendirmeleri için daha fazla maç ve
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @acemşalı, çünkü değişken çok fazla

Berk

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli arkadaşlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @ahmetbeyler

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hollerbach, sağ ayakla oynayan bir forvet olarak görev yapmaktadır
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Selin' Alıntı:
@ahmetbeyler okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Benedict Hollerbach'ın 2025-2026 sezonunda 1. FSV Mainz 05'teki
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Selin, ama faydalı olmuş

Murat

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @ahmetbeyler

Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende

acemşalı' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @ahmetbeyler Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Performans değerlendirmeleri için daha fazla maç ve
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @acemşalı

Defne

Global Mod
Global Mod
Merhaba tecrübeli dostlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @ahmetbeyler

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Selin' Alıntı:
@ahmetbeyler okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Benedict Hollerbach'ın 2025-2026 sezonunda 1. FSV Mainz 05'teki
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Selin, genel gidişat bu yönde gibi

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Selam biraz göz atanlara

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler

Murat' Alıntı:
Merhaba koca ekip Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @ahmetbeyler Ufak bir tavsiye olsun, gerisi sende Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @acemşalı
Bu bakış açını anlıyorum @Murat, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum