“Böyle devam edemez”

ahmetbeyler

Active member
Ev
1.Birlik
Eski Sendika profesyoneli Marvin Friedrich: “Böyle devam edemez”

Marvin Friedrich, Union Berlin’de Bundesliga’nın en iyi savunucularından biriydi. Borussia Mönchengladbach’ta ise hiçbir rolü yok.

Marvin Friedrich şu anda artık Borussia Mönchengladbach’ta sportif bir rol oynamıyor.Tom Weller/dpa

15 ay önce Marvin Friedrich, 1. FC Union Berlin’den büyük umutlarla ligdeki rakibi Borussia Mönchengladbach’a geçti. Taylar, o sırada milli takımda ilk kez yer almasıyla da ilişkilendirilen defans oyuncusu için 5 milyon avrodan fazla ödedi. Ancak 27 yaşındaki oyuncu artık bundan kilometrelerce uzakta.

Friedrich, şu anki işverenindeki yedek rolü hakkında alenen şikayet etti. Sport Bild’in aktardığına göre Hessenli bir vatandaş, “Durumdan kesinlikle memnun değilim ve sıfır nokta sıfır güven hissediyorum.” Friedrich, spor direktörü Max Eberl ve teknik direktör Adi Hütter tarafından işe alındı. İkili artık sorumlu değil ve yeni teknik direktör Daniel Farke altında eski Unioner hiçbir sportif rol oynamıyor.

Yanlış mı?  Fischer, golcü Behrens'i neden sahadan uzaklaştırdığını açıklıyor

Yanlış mı? Fischer, golcü Behrens’i neden sahadan uzaklaştırdığını açıklıyor
  • hisseler
Son zamanlarda Friedrich’in kışın değişmek istediği öğrenildi, ancak Borussia bunu reddetmişti. Bu yılın sonucu: iki dakikalık oyun süresi ve bunun dışında yedek kulübesinden sadece seyirci rolü. Şu anda pozisyonunda Nico Elvedi ve Ko Itakura’dan kaçış yok.

“Birkaç hafta önce teknik direktöre ve menajere gittim ve onlara memnuniyetsizliğimi anlattım. Her ikisi de anlayış gösterdi, ancak benim için hiçbir şey değişmedi” diye şikayet etti, görünüşe göre yazın yeniden bir değişiklik için bastırıyor gibi görünen Friedrich: “Benim için bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Böyle devam edemez.”

1. FC Union Berlin pahasına: Dummenfang düşük seviyede

1. FC Union Berlin pahasına: Dummenfang düşük seviyede
  • hisseler
Marvin Friedrich, Union Berlin için 141 rekabetçi maç oynadı. Özellikle 2020/21 sezonunda, savunmada neredeyse kusursuz oynamanın yanı sıra beş gol de atarak Irons oyununa damgasını vurdu. Muhtemelen en büyük kişisel anını Mayıs 2019’da Union formasıyla yaşadı. Bu, Stuttgart’ta küme düşme ilk maçında golü 2-2 yaptığı zamandı. Nihayetinde, kulübün Bundesliga’ya ilk yükselmesi için belirleyici hedef.