BTP Önderi Hekimoğlu Trabzon Kulubün ziyaret etti

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
BTP Önderi Hekimoğlu Trabzon Kulubün ziyaret etti
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Lideri Hüseyin Baş, Trabzon’da son senelerda büyük başarılara imza atan TFF 2. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon kulübünü ziyaret etti.

Hüseyin Baş’a BTP Trabzon Vilayet Lideri Nihat Hekimoğlu ve parti kurmayları da eşlik etti.

Baş ve birlikteindeki heyeti Hekimoğlu Trabzon Kulübü Lideri Celil Hekimoğlu, idare konseyi üyeleri ve teknik yönetici Bahattin Güneş karşıladı.

Kulübün altyapı ve A ekip tesislerini gezen BTP önderi burada lider Hekimoğlu ile Türk futbolu üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette BTP Önderi yeşil alanda da hünerlerinden kısa bir kısım sundu. Sportmen kişiliğiyle tanınan Hüseyin Baş’ın penaltı atışları büyük ilgi gördü.

BTP başkanına 61 numaralı forma

Tesislerde yapılan seyahatin akabinde kulüp binasına geçildi.

Burada yapılan görüşmenin akabinde Hekimoğlu Trabzon Kulübü Lideri Celil Hekimoğlu, BTP önderine üzerinde Hüseyin Baş yazan 61 numaralı forma ile plaket takdim etti.

Buradan dünya devlerine fazlaca futbolcu çıkar

Tesislere hayran kaldığını tabir eden Baş, “Gerçekten hayli hoş bir tesis yapılmış. Liderimiz Celil Hekimoğlu’nu tebrik ediyoruz. Bu tesislerden Real Madrid, Barcelona üzere dünya devi ekiplerde oynayacak fazlaca futbolcu çıkacağına inanıyorum. Kulübünüze yeni dönemde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Hekimoğlu Trabzon Lideri Celil Hekimoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “Bizi ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı