Chris Bedia İsviçre'de tekrar mutlu olur ve sendika değerini artırır

ahmetbeyler

Active member
1. FC Union Berlin ve Chris Bedia gerçekten birlikte gitmek istemediler, Hull City'de bile forvet Fildişi Sahili'nden gerçekten mutlu değildi. Bundesliga ve İngiliz Şampiyonası'ndaki taahhütleri yarım yıl sürdü, çünkü taahhüt ettiği şey gerçekten çalışmak istemedi: skor. Üçü İngiltere'de başarabildiği Köpenickers ile bir hit oldu. Bununla birlikte, her ikisi de sporlarından sorumlu olanları ikna etmek için değer değildi.

Chris Bedia, 1. FC Union Berlin'de zor bir durum yaşıyor

Böylece Bedia başka bir kiralık işin bir parçası olarak İsviçre'ye döndü. Orada, 29 yaşındaki, 2024 kışında 2024 kışında iki milyon avro transferine değer olan Köpenick'e taşınmadan önce Servette Cenevre için 64 rekabetçi maçta 29 gol attı. “Ne yazık ki, Bundesliga'da çok fazla oynayamadım. Union Berlin için çok zor bir sezondu ve yeni oyuncular çok fazla güven duymadı. Bu benim için zor bir durumdu,” diyor yedi maddesi ve bu kısa görevlerde elde edebileceği VFL Bochum'a karşı bir hedef.

Bir hava değişikliği onun için iyi olmalı, ancak İngiltere'de yarım yıl bile artan zamanla bir hayal kırıklığı haline geldi “Maalesef benim için de mutsuzdu. Beni getiren koç kovuldu,” dedi Bedia yeni kulüp genç erkek Bern ile yaptığı röportajda. Sonunda tekrar rahat hissediyor gibi görünüyor, yedi oyunda zaten beş gol attı ve dolayısıyla 1. FC Union Berlin ve Hull City için bir yıldan fazla.

FC Basel'e karşı son maç gününde Chris Bedia isabetsiz kaldı, ancak hala İsviçre Süper Ligi'nin en etkili forveti, her 101 dakikada bir vuruyor. Karşılaştırma için: 13 golü olan Dereck Kutesa, en iyi golcüyü, bir gol için 153 dakikaya ihtiyaç duyuyor, Alvyn Sanches, on iki golle sadece 197 dakikada bir buluşuyor. “Çok fazla gol atmak istiyorum, oradayım ve nihayet çok iyi gittiği için mutlu.”

Kredi işletmesi 2026 yazına kadar devam ediyor ve Bernese de Chris Bedia için bir satın alma seçeneği sağladı. Sözleşmenin sonu toplanmaya devam ederse veya daha da başarılı olmaya devam ederse, bu da en azından finansal olarak FC Union Berlin için de faydalı olacaktır ve forvet kulübün toplam flop olarak tarihine düşmeyecektir.