İki eski Birlik de Demir Olanlar'ın onları kurtarmasına yardım edebilir

ahmetbeyler

Active member
Futbolun çılgın hikayeler yazdığını söylüyorlar. Peki, eğer durum gerçekten böyleyse, 2023/24 Bundesliga sezonunun 34. ve son maçında 1. FC Union Berlin ruhuna uygun olarak şunlar yaşanabilir:

Eisernen, Cumartesi öğleden sonra evinde SC Freiburg'a yenildi, ancak eski Union oyuncusu Lennard Maloney, 1. FC Köln'e karşı 0-1'lik skorun ardından 1. FC Heidenheim adına iki golü attı ve skoru 2-1'e getirdi; böylece Köln, takım doğrudan küme düşecek ve Union takımı, Fortuna Düsseldorf'a karşı oynayacağı düşme maçları sayesinde sonuçta küme düşmekten kurtulacak.

Günaydın Berlin
Bülten

Kayıt olduğunuz için teşekkürler.
E-postayla bir onay alacaksınız.

Bir maçta üç kafalı gol

Ama durum daha da iyiye gidiyor: Union, An der Alten Försterei stadyumunda SC Freiburg'u yendi, ancak Wolfsburg'da Mainz kazanamadı çünkü eski Union oyuncusu Kevin Behrens kafa vuruşuyla hat trick yaptı ve VfL 3-2 kazandı. Demir Adamlar sonuçta Bundesliga'da kalmayı kazanır. Mainz ise Düsseldorf karşısında küme düşmek zorunda kaldı.

Wolfsburg antrenörü Ralph Hasenhüttl, Behrens'in Union'ın oyunu kurtarmasına yardım edebileceğine kesinlikle inanıyor. Avusturyalı oyuncu perşembe günü zorunlu maç günü konferansında şunları söyledi: “Eminim ki geldiğinde, bizim için goller atarak ve belki de Mainz'in artık bunu başarmamasını sağlayarak eski kulübüne yardımcı olmak için elinden geleni yapacaktır.” Köpenick'ten otomobil üretim şehrine yalnızca kış tatilinde taşınan forvetini son olarak şu sözlerle övdü: “Ben her zaman Kevin'le plan yaparım. Çünkü o her zaman kullanabileceğiniz bir oyuncu. Hepimiz onda nelerin olduğunu biliyoruz.”

Behrens, Union ve Mainz – orada bir şey mi vardı? Evet, bu sezonun ilk maç gününde, Eiserne forması giyen hücum oyuncusu bir yeniliğe neden oldu; 05er'e karşı alınan 4-1'lik galibiyette kafa vuruşuyla üç gol attı; bu, resmi Bundesliga veri toplama işleminin başladığı tarihten bu yana hiçbir Bundesliga profesyonelinin başaramadığı bir şeydi. 1998. Yani bu sezonun son günü aslında çılgın hikayeler için oldukça fazla potansiyele sahip.