Kılıçdaroğlu Şubat Ayında Bekleniyor

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Kılıçdaroğlu Şubat Ayında Bekleniyor
Ayvalık Belediye Lideri Mesut Ergin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti, ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Vilayet Lideri Serkan Sarı da eşlik etti. Lider Ergin, Kılıçdaroğlu’nu açılışlar ve temel atma merasimlerine katılması için Ayvalık’a davet etti. Ergin, Genel Lider Kemal Kılıçdaroğlu’nu, uygun bir program dahilinde Şubat ayı ortasında beklediklerini söylemiş oldu.

Lider Ergin, vergi dairesi onarımı, cennet doruğu kafeteryası, Kırlangıç hayat merkezi, yaşlı bakımevi, Bekir Coşkun Kütüphanesi, mahalleevleri, tarım satış kooperatifi, paklık hizmetleri binası ve tostçular çarşısı üzere tamamlanan yahut devam eden projeler konusunda Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

Tamamlanan ve devam eden projeler ile yeni başlayan çalışmaları Kılıçdaroğlu’na anlattığına değinen Lider Mesut Ergin, “Genel Liderimize bugüne kadar üretimi tamamlanan projeler hakkında bilgilendirmede bulundum. Akabinde da başlayan projeler hakkında sunum yaptım. Genel liderimizi tamamlanan projelerin açılışını yapmak, başlayan projelerin de temelini atmasını rica ederek kentimize davet ettik” dedi.

Lider Ergin, genel liderin, çalışmaları ilgiyle dinlediğini, uygun bir program dahilinde, hem açılışlar tıpkı vakitte temel atmak için Ayvalık’ta bulunmaktan memnunluk duyacağını bildirdiğini söylemiş oldu. Ergin, ziyareti sırasında projeler tanıtım kitapçığının yanı sıra; Ayvalık Belediyesi’nin ISBN kodlu birinci kültür yayını olan, Ayvalık tarihinde, coğrafyayı, hayatı ve mimari dokusunu anlatan kıssaların yer aldığı, Ayvalık Belediyesi kültür yayınlarından çıkan, “Şiir ve Hikayelerde Ayvalık” isimli kitabını da Kılıçdaroğlu’na takdim etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı