Milletin Takımı Marmaris Yangın Bölgesinde

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Milletin Takımı Marmaris Yangın Bölgesinde
Aliağa Belediyesi, Marmaris yangın bölgesinde, AFAD (Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı) uyumunda, arazöz ve iş makineleriyle hafta sonundan bu yana yangın söndürme ve soğutma çalışmalarına takviye verirken bu kere de Milletin Grubu gerek çalışan gruplara gerekse yöre halkına dayanak için yangın bölgesinde çalışmalara başladı. Aliağa Belediyesi Milletin Takımı çalışanları yangın bölgesinde muhtaçlık duyulan lojistik dayanak, muhtaçlık materyallerinin dağıtımı, birinci yardım hizmetleri, moral takviye çalışmalarıyla gruplara ve yöre halkına dayanak sağlıyor.

Aliağa Belediyesi grupları Marmaris’te ağır bir biçimde devam eden söndürme ve soğutma çalışmalarına dayanak için yangın bölgesinde arazöz, iş makinaları takım ve ekipmanlarıyla vazife yapıyor. Günlerdir yangın söndürme çalışmalarında aralıksız nazaranv alan takımların çalışmalarına Milletin Takımı de katıldı. Ambulans ve Hasta nakil araçlarının da bulunduğu Milletin Grubu, yangından etkilenen bölge halkının muhtaçlıklarının karşılanması için çalışma yürütüyor. Takımlar, söndürme takımlarının çalışmalar esnasında kullanabilecekleri yanmaz eldiven, bot, sıhhat gereçleri üzere çeşitli acil muhtaçlıklarını karşılıyor.

BİRİNCİ YARDIM GEREÇ TEDARİKLERİ İLE LOJİSTİK TAKVİYE

Bölgede misyon yapan Aliağa Belediyesi Sıhhat Hizmetleri Ambulans Servisi, söndürme grupları ve bölge halkına birinci yardım gereç tedarikleri de yapıyor. Gruplar ayrıyeten, birinci yardımın yanı sıra AFAD koordinesinde dağıtım ve tedarik ismine her türlü lojistik takviye hizmeti veriyor. Gruplar Lojistik dayanak Materyal toplanma noktalarıyla yangın söndürme grupları içindeki gereksinimleri süratle karşılayacak biçimde takviye çalışması yürütüyor.

Öte yandan Aliağa Belediyesi’ne ilişkin ikram aracı ise yangın bölgesinde aralıksız olarak, söndürme takımları ve vatandaşlara çorba, su, çay üzere ikramlarda bulunuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı