MotoGp, Aleix Espargaró, Martin ve Binder’ın önünde Silverstone’da serbest antrenmanlarda en hızlısı. Bagnaya altıncı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Alex Espargarò veAprilia dönüşünü kutlamak MotoGP müstehcen İngilizce pistinde etkileyici bir zaman denemesiyle tatillerden gümüştaş: Katalan sürücü, antrenmanın ilk gününün sonunda açık ara en hızlısı. Son turda, plakalı Ducati’den neredeyse onda 7’lik mesafeyi kapatıyor Pramac İle ilgili Jorge Martincuma günü sanal podyumda yine üçüncü bisikletten önce gelen (iki İtalyan, bir Avusturyalıdan sonra): KTM İle ilgili Bağlayıcı. “Mutluyum, Aprilia bana geçen yarıştan daha dengeli bir bisiklet verdi: ve ben her şeyi verdim”, diye gülümsüyor Aleix. “MotoGP’de saniyede bu kadar büyük bir boşluk görmek garip. Ama geçen yıl da burada güçlüydüm, sonra bir hata yaptım: Kaza yaptım ve bu, sezonun daha az güzel olan ikinci bölümünün başlangıcıydı. Bu yüzden bugün sakin kaldım, motosiklette yeni şeyler denedim ve son etaplarda sadece birkaç risk aldım. Ama sakin olun: daha bugün Cuma.”

Aprilia, Vinales de sesini duyuruyor

Noale’in RS-GP’leri bugün seslerini duyurdu: 4. kez Vinalesdiğer Pramac’ların önünde ikinci kez baba olan Zarco ve dünya şampiyonunun GP23’ünde Üzgünüm Bagnaia, yaklaşık 8 onda. Sıralamanın lideri olan resmi Ducati sürücüsü, fakir adamın 0.045 önünde bitirdi. Bezzeki, finalde çok kötü bir yüksek tarafın kurbanı oldu ve acı içinde VR46 garajına döndü. Ayrıca Cumartesi sabahı doğrudan Q2’ye giden 10 tane var Miller, denizciler – evlilikten yeni çıkmış – e Alex Marquez: Toplamda 6 Borgo Panigale mücevheri, resmi Aprilia çifti, iki Ktm.

Marc Marquez ve Quartararo zor durumda

Öte yandan, iki şampiyon gibi Marquez, Honda ile 13. sırada ve hala fiziksel olarak mücadele ediyor, RC213V’nin alçakgönüllülüğünden bahsetmiyorum bile; Ve Fabio Quartararo, 11. ve Yamaha’da 127 binde bir geride. Japonlar yine elendi. Takım arkadaşı için de yapacak bir şey yok, Morbidelli (12.) ve için Bastianinidiğer fabrika Red ile bir buçuk saniyeden fazla sonra 15. sırayı geçemeyen. Pol EspargaroPortimao’daki korkunç sakatlığın ardından geri dönen oyuncu, haklı olarak zamanını aldı: 21., 2 saniye ve ağabeyinin onda 6 gerisinde.