MotoGP Aragon, Marc Marquez, ön plana hakim. Kardeşi Alex'in arkasında, krizde bir bagnaia

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Ev Marquez. . ön yeterlilik ile ilgili Aragon GP Ben bir aile anlaşmasıyım: Marc (1'46''397) kardeşinin önünde Alexİkincisi Dukati Grezini ekibinin. Diğer resmi kırmızı, IslakÇaba: Pecco sadece dokuzuncu (1'47''185), takım arkadaşından neredeyse bir saniye ayrıldı. Doğrudan erişim kazanmak için yeterli Çubuk (Yapmak için geçerli olan kutup pozisyonu), burada ön niteleyici erişimin ilk on pilotu.

Bagnaia ve Ducati'nin sorunları

Oturum sırasında, Bagnaia garajında Ducati Mekaniği çok çalıştı ve aynı zamanda bir tek emniyetin yerini aldı. Her durumda, onunla duygu GP-25 Gerçekten elde edilemez görünüyor. Belli bir noktada, mavi Marc'ın arka tekerleğine yapıştırılmış, sanki çalışmak istiyormuş gibi, İspanyol'un farkı yaratmayı nereden başardığını anlamak için. Yapılacak bir şey yok: daha geniş yörüngeler, en kötü ivme. “Bu parçadaki Marquez'in daha fazlası var” diyor Davide LateozziBorgo Panigale ekibinin takım yöneticisi. Bagnaia'da “İkinci sektörde çaba, bir çözüm bulmalısınız” diyor.

Vinales Üçüncü

Marquez kardeşlerin üçüncüsü ikna edici bir Maverick Vintes (KTM Tech3), önünde Joan Mir (Honda) E Pedro Acosta (KTM). İçin büyük hayal kırıklığı Fabio Quartararo (18.), Yamaha'nın art arda üç ve hoşnutsuzluk kutup pozisyonundan, bu yolda kareyi bulamayan (küçük harf üzerinde çalıştıkları çukurlarda, son GP'de geri çekilmeye neden olan hidrolik cihaz). Yamaha'nın davranışından gergin, “ona rehberlik etmekten korktum, güzel değildi ve eğlenmedim” gibi görünüşte, Fransız motosikleti.

Morbidelli Onuncu, Bezzecchi 2. çeyrekte

İyi anını onaylar Johann Zarco (LCR Honda), altıncı önünde Brad bağlayıcısı (KTM) E Fermanin Aldeguer (Ducati Gresi). Bagnaia'nın arkasında ilk 10'u kapatıyor Franco Morbidelli (VR46), son saniyelerde çeyrek için bileti parçalayan, takım arkadaşını dışarı attı Fabio di Giannantonio12. kapanan. Franco için iyi bir sonuç, ayağdaki mikrokrasturu göz önünde bulundurarak – kazada düzeltildi. Aleix Espargaró Silverstone'a – ve son dakikalarda bulunan petrol kaybı. 2. çeyrekte de Marco BezzecchiOnbirinci Meydan'ın ötesine geçmeyen Aprilia ile muhteşem İngiliz zaferinden geri döndü.

Konular