MotoGP Arjantin, Giannantonio tarafından Marquez kardeşleri arasında. Decimo Bagnaia

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Hala Marquez Bros., Tayland'daki ziyafetten sonra, Katalan kardeşler de kahramanlar Termas de Rio Hondo: Ama provaların ilk gününün sonunda, Marc Ve Alex Kendini ortaya koyar Giannantonio tarafından. VR46 ekibinin Roma, sağ omuzdaki hassas bir operasyondan ve kırıktan sol klavikulaya kadar, ikinci kez denemeyi Arjantin pistinin her zamanki yamyamın onda birine işaret ediyor.

MotoGP Arjantin, Marc Marquez Bagnaia'nın uzantısını arıyor. Martin ayrıca Austin'i atlıyor

Massimo Calandri tarafından

13 Mart 2025

Decimo Bagnaia

Önde üç dukat, sonra bir 'Aprilia: Bezzecchi Kendisi ve bu asfalttaki Noale motosikletlerinin harika olduğunu ve gün boyunca harika bir yarış gösterdikten sonra 4. kez kapanıyor. İtalyanlardan sonra, işte bir KTM (Bağlayıcı), bir yamaha (Hacim) ve bir honda (Zarco), Daha sonra Quartararo Ve Akostal. İkincisinin ortasında herkes için yer var: neyse ki IslakGP25'in yapısı üzerinde çok çalışan. Pecco ikinci seansın finalinde ve nefes almak için – 21 bin Ogura – Yarın onuncu zamanla doğrudan Q2'ye gitmeyi başardı. Giderek daha fazla kriz BastianiniEn iyiden bir buçuk saniyeye kadar sondan.

Bagnaia gülümsüyor: “Doğru yol bulundu”

Pecco Bagnaia, gülümseme geri döndü: «Bu sabah Tayland'da hissetmeye devam ettim: müstakil ve girişte zorluk içinde. Sonra takımla bir an durduk, birçok şeyi değiştirmeye karar verdik. Öğleden sonra kendimi çok daha iyi hissettim. İşe geri dönmeliyiz, ancak sıfırdan başlamaktan memnunum: En karmaşık kısmı çözdük ve şimdi son ayrıntıları düzeltmek için nereye gideceğimizi biliyoruz. Sonbahar için çok kötü, ama orada olabilir, “diyor Piedmontese. Marc Marquez, her zaman herkesin önünde:« Tayland'dan daha fazla çalışmak zorundaydık, sürüş tarzım için hala doğru bir kurulum yoktu, ancak birinci ve ikinci oturum arasında güzel bir adım atmayı başardık. Hala gelişebilir, daha hızlı ama sabit olmayabiliriz ».

Giannantonio tarafından, ne kum: “Mutluyum”

Fabio di Giannantonio, günün güzel sürprizi: «Bir olasılık vardı ve aldım, güzel rahatlamaya rehberlik ettim: mutlu. Çok mutluyum, Arjantin'de her zaman zorluk çektim, bunun yerine çok güçlü olduk: Teknisyenlerle yapılan işin sadece ikinci günü, hepsi gerçekten güzel. Fiziksel olarak daha iyiyim, henüz%100 hissetmesem bile: Kesinlikle mesafede mücadele edeceğim, bugün ağrı kesiciler olmadan çekiyorum ama sorunları bir kenara bırakmak istiyorum, buradayım çalışmak için buradayım ». Marco Bezzecchi de memnun: “Kuru turda bir şey özlüyorum, ama adım orada ve bugün her türlü kauçukla iyi çalıştık”.