Motogp Assen 2025, Sprint Yarışı Bugün Canlı

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Bagnaia'nın Assen için Bir Fırsatı: Piedmontese ön sırada başlar, Quartararo – eleme en hızlı olan – ve pilot sıralamasına komuta eden Marc Marquez, Bezzecchi ve Morbidelli ile ikinci sıradan alırken

Kilit noktalar

• 15:19

Marc Marquez, kardeşi Alex'in önünde Sprint yarışını kazandı. Bezzecchi Üçüncü, Di Giannantonio ve Bagnaia'nın önünde
  • 15:02

Quartararo kafasını alıyor, Marc Marquez hemen ikinci

15:42

Alex Marquez: “Kardeşim Marc'ı geçmek imkansız”

Kardeşi Marc'ın arkasındaki Assen yarışında ikinci sıradan sonra, bunlar Alex Marquez'in sözleri: “Marc'ın üstesinden gelmek güzel olurdu ama mükemmel bir yarıştı, üçüncü sektörde zorluk yaşıyordu, ancak hala çok hızlıydı, farklılıklar minimaldi ve onu geçecek alan bulamadım”.

15:38

Marco Bezzecchi: “Podyuma dönmek harika”

Marc Marquez ve kardeşi Alex'in arkasındaki sprint yarışında üçüncü sıradan sonra, bunlar Marco Bezzecchi'nin sözleri: “Sprint'te podyuma geri dönmek harika bir yol yoktu, burada Assen'de yapmaktan daha iyi bir yol yoktu.

15:35

Marc Marquez: Başka hataları karşılayamadım “

Assen Sprint yarışındaki zaferden sonra Marc Marquez'in sözleri: “” Bu sabah testler sırasında başka hatalar alamadım ve olabildiğince sessiz kaldım. Yarışta aşırıya kaçmamaya çalıştım, çünkü dibe inmek önemliydi. “

15:19

Marc Marquez, kardeşi Alex'in önünde Sprint yarışını kazandı. Bezzecchi Üçüncü, Di Giannantonio ve Bagnaia'nın önünde

Kristalize pozisyonlar: Marc Marquez kardeşi Alex'in önünde kazandı. Bezzecchi Üçüncü, Di Giannantonio ve Bagnaia'nın önünde

15:14

Değişmeyen pozisyonlar: Kardeşi Alex'in önünde Marc Marquez. Quartararo Şelalesi, Bagnaia beşinci sıraya yükseldi

Quartararo'nun sonundan dört tur 10 köşeye düşer ve Di Giannantonio ve Bagnaia'ya (altıncı) yer bırakır. Marc Marquez'in önünde kardeşi Alex ve Bezzecchi'ye götürüyor

15:12

Di Giannantonio Bagnaia'yı geçiyor, şimdi altıncı, Marquez hakim

Pecco Bagnaia şimdi altıncı, Di Giannantonio tarafından da geçiyor. Marc Marquez, kardeşi Alex'in önünde yarışa liderlik ediyor. Bezzecchi ve Quartararo takip ediyor.

15:07

Alex Marquez kardeşi Marc'a saldırmaya çalışıyor

Marc Marquez hala kafasında ama kardeşi Alex ona yaklaşıyor. Bezzecchi teması sürdürmeye çalışır. Bagnaia, Quartoraro'nun sollama girişimi ile mücadele ediyor.

15:04

Marc Marquez zaten başta

İki Marquez zaten Quartoraro'yu aştı ve başlarında: Marc Primo, Alex Secondo. Fransız dördüncü, serbest bırakılmış bir Bezzecchi'nin arkasında. Sadece beşinci ve zorluk içinde Bagnaia.

15:02

Quartararo kafasını alıyor, Marc Marquez hemen ikinci

Quartararo'nun hemen arkasında ikinci sıraya kadar kurtarılan Marc Marquez'in fulminasyon çekimi. Pecco Bagnaia'yı geçen üçüncü Alex Marquez