MotoGP, Marc Marquez Brno'nun öncesi nitelikte uçar. Bagnaia 13 °: “Hepsi yanlış, bu yüzden zor”

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Hala Marc Marquez Ducati'de en hızlı ön yeterlilik ile ilgili Çek Cumhuriyeti'nin GP'si İle ilgili MotoGP devresinde Brno 2'03'935 zamanı ile. Seans, Moto2'nin öncesi nitelikleri sırasında güçlü bir sağanak nedeniyle yirmi dakika geç başladı. İkinci Yarı Johann Zarco ve üçüncü Fabio Quartararo. Aprilia Bezzecchi ve yeni bir Jorge Martin Dördüncü ve beşinci pozisyonda altıncı sırada yer alırken Değirmenciardından Mir, Bastianini, Alex Marquez (sondan 10 düşüşe rağmen) ve 10. Akostal. Hariç tutuldu Pecco Bagnaia Ve Giannantonio tarafından13. ve 16. kez kapandı ve ilk çeyrekten başlayacak.

Bagnaia'nın patlaması

Bilinen Bagnaia, Kara Cuma'nın sonunda: “Ne olduğunu biliyorum ve mutlu değilim”. Takım yöneticisi Davide Lateozzi, Ducati'de ortalama bileşik pist koşulları için en uygun olanı olduğunda Bagnaia'yı arkadaki yumuşak kauçukla donattıklarını kabul ederek suçu aldı (ve pilot tarafından sorulan kişi olmuştu). “Stratejiyi tamamen yanlış olana kadar olumlu gün ve bu yüzden on yaşındayım. Sabah güçlü, kuru çok güçlü ve ıslakta hala iyi gitmeyi başardım. Genellikle onda kalabilmenin sınırındayız – Gökyüzü sporu -, eğer yaşamı bu şekilde karmaşıklaştırırsak, beni daha da kızdıran bir şeydir çünkü karmaşık bir dönem olduğunu biliyorum, işleri doğru yönde döndürmek için mücadele ederiz ve eğer yaşamı karmaşıklaştırırsak zorlaşır “.

Konular