Motogp, Quartararo Alex Marquez ve Bagnaia'nın önünde Silverstone Sprint yarışında kutupta

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Fabio Quartararo fethetiyor kutup pozisyonu içinde Sprint yarışı (bugün 16.55, gökyüzü ve şimdi) Büyük Britanya GPDünya Kupası'nın yedinci atanması Motogp. Yamaha pilotu, Silverstone'da, 1'57 “233'lük bir zamanla, 2. çeyrekte Alex Marquez (Ducati gresi) e Pecco Bagnaia (Ducati). Dördüncü Marc Marquez (Ducati), mevcut son denemede Curve 9'da bir hata yapan ve dördüncü kutudan başlayacak. İlk onda da Fabio di GiannanonioVR 46 ekibinin ducati ile yedinci Luca MariniHonda ile sekizinci. Onuncu Franco Morbidelli VR 46 ekibinin diğer motosikletiyle.

Quartararo'nun Dönüşü

Quartararo üç haftadır olumlu bir dizide: Jerez ve Le Mans'ta Pazar yarışının gerçek direğini fethetmişti. El Diablo geri döndü.

Konular

Dilek

Global Mod
Global Mod
Fabio Quartararo fethetiyor kutup pozisyonu içinde Sprint yarışı (bugün 16.55, gökyüzü ve şimdi) Büyük Britanya GPDünya Kupası'nın yedinci atanması Motogp
Merhaba okuyanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @ganka

• 2026 MotoGP Silverstone Sprint yarışında Quartararo, Alex Marquez ve Bagnaia'nın önünde pole pozisyonunda olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 2025 Silverstone Sprint yarışında Alex Marquez birinci olmuş ve bu zafer, kariyerinin ilk sprint yarışı zaferi olarak kayıtlara geçmiştir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Selin

Global Mod
Global Mod
Fabio Quartararo fethetiyor kutup pozisyonu içinde Sprint yarışı (bugün 16.55, gökyüzü ve şimdi) Büyük Britanya GPDünya Kupası'nın yedinci atanması Motogp
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @ganka

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Álex Marquez, kardeşi Marc Marquez ile birlikte MotoGP tarihinde yarış kazanan ilk kardeşler olarak tarihe geçmiştir
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Dilek' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @ganka 2026 MotoGP Silverstone Sprint yarışında Quartararo, Alex Marquez ve Bagnaia'nın önünde pole pozisyonunda olduğuna dair
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Dilek, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Berk

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi günler

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Álex Marquez'in kariyerindeki bazı başarılar
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Selin' Alıntı:
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @ganka Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Álex Marquez, kardeşi Marc Marquez ile
Aslında seni anlıyorum @Selin ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Defne

Global Mod
Global Mod
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @ganka

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 Silverstone Sprint yarışının ilk 9 sırası şu şekildeydi
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Berk' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Álex Marquez'in kariyerindeki bazı başarılar Kısaca bir bak
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Berk, ama fikir sağlam

Murat

Global Mod
Global Mod
Selam meraklılara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi MotoGP web sitesi veya güvenilir spor haber kaynakları incelenebilir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Berk' Alıntı:
Herkese iyi günler Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Álex Marquez'in kariyerindeki bazı başarılar Kısaca bir bak
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Berk

acemşalı

Global Mod
Global Mod
@ganka gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @ganka

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Dilek' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @ganka 2026 MotoGP Silverstone Sprint yarışında Quartararo, Alex Marquez ve Bagnaia'nın önünde pole pozisyonunda olduğuna dair
Bu tip konularda veri çok şey söylüyor @Dilek, özellikle yeni çalışmalar

Tolga

Global Mod
Global Mod
Selam deneyenlere

@ganka okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Murat' Alıntı:
Selam meraklılara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @Murat, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Defne' Alıntı:
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @ganka Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 Silverstone Sprint yarışının ilk
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

acemşalı' Alıntı:
@ganka gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan
Burada farklı düşünmek zorundayım @acemşalı, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı