Ordu Büyükşehir Belediyesi borç batağındadır

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Ordu Büyükşehir Belediyesi borç batağındadır
CHP Ordu Vilayet Lideri Av.Atila Şahin, Ordu Büyükşehir Belediyesinin Durugöl’deki ek hizmet binasını ve toprağını satışa çıkarmasına reaksiyon gösterdi.
CHP Ordu Vilayet Lideri Av.Atila Şahin ve partililer açtıkları ‘Başgandan Satılık! Belediye Hizmet Binası ve Yeri: Müracaat Büyükşehir Belediye Başkanı’ pankartlarıyla satışın yapılacak olmasının yanlış olduğunu lisana getirdi.
CHP Ordu Vilayet Lideri Av.Atila Şahin, yaptığı açıklamada, “Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ilişkin olan 16.950 m2’lik arsa ve üzerinde bulunan bütün yapılar satışa sunulmak üzere Belediye Liderinin talebi üzerine Meclise sunulmuş ve bütün itirazlarımıza karşın meclisten geçmiştir. Ben çok düzgün biliyorum ki bu satış yetkisine kabul oyu veren birfazlaca belediye meclis üyesinin vicdanı sızlamıştır. Hepimiz biliyoruz ki belediyeler arsa üretir ve gelir elde etmek için bu emlakı satarlar, lakin bugüne kadar zannediyorum hiç bir belediye hizmet binasını satacak kadar zavallı duruma düşmemiştir” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin borç batağına sürüklendiğine dikkat çeken Lider Şahin, “Her meclis toplantısında borçlanma yetkisi isteyen ve belediyeyi dayanılmaz bir borç batağına sokan bu belediye bu yetmezmiş üzere en kıymetli varlıklarını da satışa araz ederek adeta Ordu halkının geleceğini karartmaktadır.
Bu kadar borçlanmasına ve arsa satışı yaparak gelir elde etmesine karşın büyük çaplı yatırım olarak hiç bir şey yapmamışlardır. Seçimlerdilk evvel proje olarak sunulan hiç bir vaatlerini yerine getirmemişlerdir. Artık buradan soruyorum; Sayın Büyükşehir Belediye Lideri ana hizmet binasını ne vakit satışa çıkartacaksın. Zira elinde öteki bir şey kalmadı. Bütün bu anlatılanların tam karşılığı, büyükşehir belediyesi berbat bile yönetilmiyor, YÖNETİLEMİYOR” halinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı