Sanatçı Selçuk Ural: Seçimle gelmiş bir Cumhurbaşkanına ”sen diktatörsün” diyorsun, bu resmen bir hakarettir.

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Sanatçı Selçuk Ural: Seçimle gelmiş bir Cumhurbaşkanına ”sen diktatörsün” diyorsun, bu resmen bir hakarettir.
24 TV Arafta Sorular programında Star müellifi Esra Elönü’nün sorularını cevaplayan Sanatçı Selçuk Ural, ’84 milyonu yönetim eden seçimle gelmiş bir Cumhurbaşkanına ‘sen diktatörsün’ diyorsun bu resmen bir hakarettir. Toplumsal medyanın faydalarının yanında haddini bilmeyenler için epey tehlikeli.’ diye konuştu.

24 TV’nin her kısmı ses getiren programı Arafta Sorular’ın bu haftaki konuğu, Sanatçı Selçuk Ural oldu.

Star müellifi Esra Elönü’nün sorularını cevaplayan Ural’ın çarpıcı açıklamaları şöyleki:

84 milyonu yönetim eden seçimle gelmiş bir Cumhurbaşkanına “sen diktatörsün” diyorsun bu resmen bir hakarettir. Toplumsal medyanın faydalarının yanında haddini bilmeyenler için epeyce tehlikeli. Aşı devrinde bile aşı olmayacağım diyorlar, diğerine ziyan vermeyi olağan sayıyorlar. Bile bile vefat, birde aşı olanlara hakarete ediyorlar. Diktatör olsaydı aşıyı zorla yaptırırdı. Diktatörlük budur.

“BENİM BULUNDUĞUM TOPLULUKTA KİMSE HAKARET EDEMEZ, CANAVARLAŞIRIM”

Esra Elönü, Sanatçı Selçuk Ural’a, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgisini aşikâr ettiği için mahalle baskısıyla karşılaşıp karşılaşmadığını sordu.

Ural şöyleki yanıt verdi: Ufak tefek bedeller ösöylemiş olduğini söyleyen Selçuk Ural, “kimi vakit ufak tefek bedeller ödüyorsunuz doğal. Ufak tefek derken o benim tevazuumdandır. Biroldukca dostum, gerçek dostlarım hürmet duyar. kimi vakit münakaşalar ederiz, bu çok doğaldır. Ben bu yaşa gelmişim, bir şeye inanmışım, hürmet duymak zorundalar. Fanatiklik hakaret etmeyi gerektirmez. Benim bulunduğum toplulukta kimse hakaret.

“ALLAH’IN BANA SIHHATLE birlikte VERDİĞİ EN BÜYÜK NİMET, İÇKİDEN UZAK DURMAMDIR”

Şöhretin fazlaca hoş tarafları var. Beşerler seni beğeniyor, genç yaşta bir otomobil aldım, mesken aldım. Birde öbür tarafı var. İnsanların seni kıskandığı, hayatının zorlaştığı bir taraf var. Evvelden bir yanlışın epey sıkıntı duyulurdu. Lakin artık fazlaca süratli yayılıyor. Allah’ın bana sıhhatle birlikte verdiği en büyük nimet, içkiden uzak durmamdır. Ben Allah’ın bana verdiği nimete âlâ baktım.

“ANNEMDEN BABAMDAN ALDIĞIM TERBİYE VE GENETİK SIHHAT EN BÜYÜK SERVETİM”

Şükürler olsun ki annem ve babamdan aldığım terbiye ve genetik sıhhat en büyük servet.

Benim yaşanmışlıkla öğrendiğim bir lafım var ya eksi 25 ile doğuyoruz ya artı 25 ile doğuyoruz. Anne ve babada şeker ya da kalp hastalığı var ise eksi 25 ile doğuyorsun. En büyük servet aldığımız sıhhat ve onların bana öğrettikleri. Ben terbiyem ile epeyce sevildim. Babam devlet memuruydu annem de mütevazi bir mesken bayanıydı. Bizim konutumuzda hengame gürültü olmadı. Bugünkü berbat olaylara sebep olan şeyler çocukluktan gelen makûs öyküler. Bizim mesleğimizde de Türkiye’nin en büyük starları alkol kurbanı oldu. Birfazlaca arkadaşımızı bu biçimde kaybettik. Ben de bu ortamda büyüdüm.

“CUMHURBAŞKANIMIZIN HOŞ VE ULU RUHUNU TANIDIKÇA DAHA YETERLİ ÖĞRENDİM. ALLAH ONA GÜÇ KUVVET VERSİN”

Cumhurbaşkanımızın hoş ve aziz ruhunu tanıdıkça daha düzgün öğrendim. Bu güç devirlerde Allah ona güç kuvvet versin. Dünyanın en değerli coğrafyasındayız. Sağımız solumuz düşman dolu. Allah kendisine güç versin.

Evvelden komşuluk vardı, oyunlar vardı, arkadaşlık, dostluk vardı; artık her insanın bir tek arkadaşı var, o da cep telefonu.

Dürüstlükle söyleyeceğim ki evvelden komşuluk vardı, oyunlar vardı, arkadaşlık, dostluk vardı; artık her insanın bir tek arkadaşı var, o da cep telefonu. Bir yere gidiyorum örneğin 2 saat tek laf etmeden telefona bakıyor beşerler.

Gençken yaptığım yanlışları yapmamış olsaydım şuan madden ve manen epeyce farklı bir durumda olabilirdim.

Çok büyük bedeller ödedim maddi ve manevi olarak. Gençken epey kusur yaptım. Yanılgı yapıp kendimi rezil etmedim ancak yapmasaydım bugün değişik olabilirdi. Allah yarına bırakır fakat yanına bırakmaz. Cennet ve cehennem bu dünyada. Bunu yaşayarak gördüm

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı