TÜSİKON Liderleri buluşturdu

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
TÜSİKON Liderleri buluşturdu
Türkiye Üreticiler Endüstriciler ve İş Adamları Konfederasyonu (TÜSİKON) Adana Vilayet Başkanlığının düzenlediği aktiflikte Büyükşehir Belediye Lideri Zeydan Karalar, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin ve Yüreğir Belediyesi Lider Yardımcısı Murat Bilal bir ortaya geldi.

TÜSİKON Adana Vilayet Başkanlığı, düzenlediği aktiflikle belediye liderlerini buluşturdu. Aktifliğe Büyükşehir Belediye Lideri Zeydan Karalar, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin ve Yüreğir Belediyesi Lider Yardımcısı Murat Bilal ile dernek üyesi iş adamları katıldı.

TÜSİKON Adana Vilayet Lideri Vedat Örgen yaptığı konuşmada 1 yıla aşkın müddettir faaliyetle olduklarını belirterek, “Tüm dünyayı tesiri altına alan salgın ile birlikte global, ekonomik krizin ülkemizdeki tesiri hepimizi derinden üzmektedir. Bu niçinle Konfederasyon olarak sorumluluğumuz bir kat daha artmış durumdadır. Bu kuvvetli süreçte yurt içi ve yurt haricinde yatırım yapmak isteyen Üretici Endüstrici ve İşadamlarımızın önünü açmak bizim birinci evvelarimizdendir. Bu niçinle siz bedelli liderlerimiz ve temsil ettiğiniz kurumlarınızla, üreticimiz sanayicimiz ve işadamlarımız için köprü olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Ülkemizde tesirini önemli bir biçimde gösteren ekonomik kriz sebebiyle işsizliğin artığını kaydeden Vedat Örgen, bu hususta çalışmalarını sürdüreceklerini de söz etti.

TÜSİKON Adana Vilayet Lideri Vedat Örgen, mahallî idarelerle işbirliği ortasında olduklarını belirterek, şöyleki devam etti:

“Her ne kadar ulusal ve bölgesel manada faaliyet gösteriyor olsak da ortasında bulunduğumuz durumdan ötürü çalışmalarımızı yerele indirerek sürat kesmeden devam edeceğimizi memnunlukla söz etmek istiyorum.

Üretici ve Endüstrici İş Adamları Konfederasyonu olarak Adana Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yatırımların ve devam eden projelerin, üretici endüstrici ve işadamlarımızı memnun ettiğini, üretici bayanlarımıza ve üretim yapmak isteyen iş insanlarımıza her türlü imkanı sunmasını da yakından takip ettiğimizi bilmenizi isteriz.

Bilindiği üzere Çukurova Belediyemizin başlattığı Çukurova’nın Filizleri projesi kapsamında üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamaktadır. Konfederasyon olarak bizler de bu manalı projeye takviye verdiğimizi ve desteğimizin giderek artacağını belirtmek isterim. bir daha Çukurova Belediyemiz ile bir istihdam protokolü imzaladık. Soner Çetin Liderimizin istihdama gösterdiği hassasiyet sonucunda yaklaşık 200 insanımıza türlü bölümlerde iş imkanı sağladık ve her geçen gün sağlamaya da devam edeceğiz.

İstihdam konusunda bir bilgi daha aktarmak istiyorum. Ortamızda bulunan dokumacılık dalının parlayan yıldızı Adana ve İstanbul’da faaliyet gösteren Atlas Denim’in İdare Heyeti Lideri Beytullah Yıldız’a, yüzlerce beşere istihdam sağlamasından ve Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmasında bizlerin de köprü olduğu Çukurova Belediyelerimizin de İstihdam üniteleriyle koordineli çalışmamız sonucunda personel alımlarında yöneticilerinin öncelik tanımasında ve sağladığı katkıdan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Yüreğir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi ile de ilerleyen süreçte programlar dahilinde eğitimlerimiz, seminerlerimiz ve gibisi ortak çalışmalarımız devam edecektir.”

Vedat Örgen, faaliyetlerinde kendilerine dayanak veren Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya’ya da teşekkür etti.

İstihdam ve üretimde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Atlas Denim İdare Konseyi Lideri Beytullah Yıldız’a plaket verildi. Aktiflikte ayrıyeten belediye liderlerine plaket takdim edildi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı