“yaşamımıza dokundunuz, sizinle hayallerimize ulaştık”

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
“yaşamımıza dokundunuz, sizinle hayallerimize ulaştık”
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, özel yetenek imtihanlarına müracaat yapan gençler için Büyükşehir’in fiyatsız spor kurslarına katılan ve muvaffakiyet yakalayan gençlerle bir ortaya geldi. PAEM, Spor Liseleri, PÖH, POMEM, PMYO, BESYO, Askeri Okulları ve nazaranvde Yükselme üzere özel yetenek imtihanlarına müracaat yapan gençlere fiyatsız kurslar düzenlenmesinin akabinde 27. Devir POMEM Fiziki Yeterlilik Sınavı’na katılan ve muvaffakiyet yakalayan tüm gençleri tebrik eden Lider Büyükakın, “Kıymetli gençlerimize hayatınız boyunca muvaffakiyet ve mutluluklar diliyorum. Sizlerin de yararlandığı özel yetenek imtihanlarına dönük fiyatsız kurslarımız kesintisiz bir biçimde devam edecek” dedi.

“GEREKEN HER TÜRLÜ KATKIYI VERDİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğünün spor mülakatı ve parkur gerektiren imtihanlarla ilgili açtığı spor kursları ile gençleri hayallerindeki mesleğe hazırlaması açısında kent genelinde hayli değerli bir hizmet ortaya konduğunu da tabir eden Lider Büyükakın, “Alanında uzman arkadaşlarımız sizlere gereken her türlü katkıyı verdi. Bundan daha sonra da vermeye devam edecek. İmtihana giren her 3 adaydan 2’sinin muvaffakiyet sağlayarak mülakat imtihanına girmesini de epey değerli buluyorum” formunda konuştu.

“EĞİTİMLERİNİZDE ÜSTÜN MUVAFFAKİYETLER DİLİYORUM”

“Bu ülkeye hayli kıymetli hizmetler yapacaksınız” diyerek konuk gençlerle sohbet eden ve tek tek tanışan Lider Tahir Büyükakın, “Gençlerimize daha uygun bir gelecek bırakmak için canla başla çalışıyoruz. Gençlerimizden aldığımız güçle ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diyerek hareket ediyoruz. Gençlerimizin bizden isteklerine dönük her türlü talebi titizlikle pahalandırıyor ve gerekeni yapmak için de adım atıyoruz. Sizlere bir kere daha nazik ziyaretleriniz için teşekkür ederken, hayatınızda ve eğitimlerinizde üstün muvaffakiyetler diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı. Lider Büyükakın’a konuk olan POMEM imtihanlarında başarılı olan gençler, “yaşamımıza dokunduğunuz ve hayallerimize ulaşmamızdaki dayanağınız için size ve grubunuza fazlaca teşekkür ediyoruz” sözlerini de sarf etti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı