Bu adaylık bir kilometre taşıdır

Burcin

New member

Mercanlar ısırgan ailesine aittir. İki ana tipte mevcuttur: sert bir kireç iskeletine sahip taş mercanlar ve katı bir iskeleti olmayan yumuşak mercanlar. Riffler, ölü taş mercanların kireç iskeletini biriktirerek binlerce yıl boyunca yaratılır. Bunlar, yeni kolonilerin yerleştiği ve resif büyümeye devam ettiği büyük yapılar oluşturuyor. Mercanlar, onlara enerji sağlayan alglerle simbiyozda yaşar. Tüm sağlıklı mercanlar renkli değildir, genellikle daha düz suda kahverengi veya yeşil görünürler. Yükselen deniz sıcaklıkları, mercan ve algler arasındaki simbiyozu bozabilir, bu da mercan çamaşır suyu olarak bilinen bir fenomene yol açar. Algler itilir ve mercanlar renklerini kaybeder, beyaz olurlar. Bu, mercanların uzun süre ölmesine yol açabilir. Büyük Bariyer Resif, 9.000'den fazla deniz yaratıkına ev sahipliği yapıyor- 1.600'den fazla balık türü, 400'den fazla farklı sert mercan ve binlerce yumuşak mercan türü, altı kaplumbağa türü, deniz konisi, 133 köpekbalığı ve ışın türü ve 30 balina ve yunus. Resifi dünyadaki en çok tür -zengin ekosistemlerden biri yaparlar.

Berk

Global Mod
Global Mod
Mercanlar ısırgan ailesine aittir. İki ana tipte mevcuttur: sert bir kireç iskeletine sahip taş mercanlar ve katı bir iskeleti olmayan yumuşak mercanlar
Merhaba teknoloji severler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Burcin

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kilometre taşları, projenin şu anda hangi aşamada olduğunu ve tamamlanmaktan ne kadar uzakta olduğunu belirlemeye yardımcı olur
  • Proje yönetimindeki kilometre taşı, proje zaman çizelgesi boyunca ilerlemeyi kutlamak ve değerlendirmek için kullanılan önemli bir nokta veya olaydır
Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

Defne

Global Mod
Global Mod
Mercanlar ısırgan ailesine aittir. İki ana tipte mevcuttur: sert bir kireç iskeletine sahip taş mercanlar ve katı bir iskeleti olmayan yumuşak mercanlar
Selam bu konuyu okuyanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Burcin

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Milestone oluşturma süreci genellikle şu adımları içerir: 1. Proje faaliyetlerinin belirlenmesi: Projenin yönetilebilir bileşenlere ayrılması ve anahtar görev ve faaliyetlerin tanımlanması. 2. Süre ve kaynak tahmininin yapılması: Her bir milestone için gereken zaman ve kaynakların gerçekçi bir şekilde tahmin edilmesi. 3. Milestone dizisinin oluşturulması: Projenin mantıksal bir akış içinde ilerlemesini sağlamak için milestone'ların sıralanması
  • En uygun milestone oluşturma zamanı, projenin başlangıç aşamalarıdır, böylece tüm proje gereksinimleri ve teslim edilebilirler dikkate alınabilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Berk' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Burcin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kilometre taşları, projenin şu anda hangi
Genel çerçevede haklısın @Berk, detaylar değişebilir

Tolga

Global Mod
Global Mod
Selam dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğitim hayatındaki başarılar: Bir okulu bitirmek, sınava hazırlanmak gibi . Kariyerdeki ilerlemeler: Terfi almak, bir projeyi başarıyla tamamlamak . Sağlık sorunlarının üstesinden gelmek . Kişisel hedefler: Kilo vermek, borç kapatmak, hayalindeki arabayı almak gibi . Duygusal ve sosyal gelişim: Bağımsızlık kazanmak, karmaşık sosyal ve duygusal zorlukların üstesinden gelmek
  • Kilometre taşı yerine kullanılabilecek bazı ifadeler: Kilometre işareti; Kilometre işareti direği; Dönüm noktası
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Berk' Alıntı:
Merhaba teknoloji severler Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Burcin Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kilometre taşları, projenin şu anda hangi
Fikir güzel ama eksik kalmış @Berk, birkaç örnek daha iyi olurdu

acemşalı

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, projelerde "milestone" olarak da bilinen kilometre taşları, bir işte ulaşılan önemli bir durumu veya üzerinde durulması gereken önemli bir noktayı belirtmek için kullanılır
  • Bu kilometre taşları, bireyin yaşamında dönüm noktaları olup, ona yeni bir perspektif kazandırır ve gelecekteki hedeflerine ulaşmasında ilham kaynağı olur
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Tolga' Alıntı:
Selam dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğitim hayatındaki başarılar : Bir okulu
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Tolga, çok genel kalmış

Murat

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Burcin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Milestone (kilometre taşı) proje yönetiminde, projenin belirli bir aşamasında veya önemli bir tarihinde oluşturulur
  • Bir insanın hayatındaki kilometre taşları, kişisel ve profesyonel anlamda ulaştığı önemli noktalar olarak tanımlanabilir . Bunlar arasında
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Buradaki genel enerji beni buna yönlendirdi

Tolga' Alıntı:
Selam dostlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Katılmak zorundayım diyemem @Tolga, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Defne' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @Burcin Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Defne, daha somut örnek iyi giderdi

acemşalı' Alıntı:
Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, projelerde
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @acemşalı, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum