Bu yüzden yardımcı antrenör René Wagner kulübü terk ediyor

ahmetbeyler

Active member
Mesaj Cumartesi günü oldukça şaşırtıcıydı. 1. FC Union Berlin ve yardımcı antrenör René Wagner gelecekte ayrı yollara gidecek, 36 yaşındaki takım 7 Temmuz'da takımla başlamayacak. Bu, Köpenickers'ın sadece çok yetenekli ve popüler bir asistan kaybetmediği anlamına gelir. Antrenör Steffen Baumgart da kendini yeniden yönlendirmeli, daha önce Wagner ile SC Paderborn, 1. FC Köln ve Hamburger SV'de çalıştı. 181 rekabetçi oyun neredeyse beş yılındaydı.

Asla boşta olmadı çünkü Baumgart, bir sonraki zorluğa kadar profesyonel futboldaki bireysel istasyonları arasında asla fazla zaman almadı. Paderborn'dan Köln'e geçiş dört yıl önce yaz tatili sırasında sorunsuz bir geçişti. Sendikada 0-2 iflastan sonra mühürlenen Katedral Şehrinde sona erdikten sonra, imzanın Hamburg'da belirlenmesi tam yedi hafta sürdü. Sonuçta, HSV ve Birliğe olan bağlılık arasında altı haftadan az bir süre vardı. Baumgart'ın işe aldığı yerde Wagner da oradaydı.

Ancak şimdi Dresden'in yerlisi kendi yolunu almak istiyor. “Kulübü terk etme kararı benim için kolay değil, ama bilinçli olarak kişisel gelişimime gitmem bir adım.” Kendisi, muhtemelen ikinci sıraya kadar daha fazla sorumluluk almak istiyor. “Sendikaya minnettarlıkla bakıyorum. Kulüp, çevre ve buradaki insanlar beni en başından beri sıcak bir şekilde karşıladılar. Steffen Baumgart'a – burada Birlik'te birlikte birlikte, ancak özellikle son dört yıl boyunca yakın ve güvenen işbirliğine göre,” diyor.

Baumgart ile çalışmadan önce ABD'deki çeşitli kulüplerde koçluk kariyerini bulan Wagner, özellikle Mart ayında FC Bayern'e karşı ev maçında yer aldı. Baumgart, bu sezonun dördüncü sarı kartını daha önce hafta sonu Frankfurt'taki 2-1 Awd galibiyetinde gördüğü için, sadece rekor şampiyonlara karşı oyundaki standlardan izlemesine izin verildi. Wagner bir gün boyunca kenardaki görevleri devraldı ve gerçekten iyi yaptı. Union, Benedict Hollerbach'ın geç vuruşu sayesinde 1-1'de bir puan aldı. SC Freiburg'da (2-1) ve VFL Wolfsburg'a (1-0) karşı daha sonraki uluslararası moladan sonra kontur alan Bundesliga'da sınıfta kalmanın yolundaki son ilk kıvılcımdı.

Kevin McKenna (solda) ve Sebastian Bönig de 1. FC Union Berlin'in koçluk ekibine aittir.Matthias Och/imago

Bir gün boyunca bu baş rolün yanı sıra, pratik birimlerde yönetimi sık sık devralan ve yüksek bir duyuru yapan Wagner'di. Kevin McKenna'nın eğitim ve oyun günlerinde hafta boyunca ikinci bir koç olarak, standart durumlardaki davranışlarla belirli bir alt alanda tutma olasılığı daha yüksek olduğundan, Sebastian Bönig şu anda koçluk ekibindeki bir boşluktan sorumludur. En azından kulüp henüz giden Wagner'in halefi hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

“René, son aylarda uzman bilgi ve deneyimini bizimle getirdi. Ona hem profesyonel hem de kişisel olarak diğer adımları için en iyisini diliyoruz.” Dedi.

DFB Kupası'nda Union için BFC Dinamo ile bir düello var mı?

Bu arada, amatörlerin Cumartesi günü son günü, katılımcılar alanının önümüzdeki sezon DFB Kupası'nda tamamlanmasını sağladı. Berlin finalinde, Bölgesel Ligi BFC Dinamo, Eintracht Mahlsdorf'a karşı 2-0 galip geldi. 15-18 Ağustos arasında yapılacak ilk turda, 1. FC Union Berlin, Hohenschönhausen'in rakibi ile yüksek patlayıcı düello sağlayabilir. Neredeyse 20 yıl içinde her iki kulübün ilk rekabetçi oyunu olacaktı.

1. FC Lok, Cumhuriyet'in doğusundan da çekici rakipler olacaktı. Penaltı atışından sonra Erzgebirge Aue'ye karşı Sakson Kupası'nda hüküm süren Leipzig ve Saksonya-Anhalt'taki lokomotif olan Hallesche FC. Stendal yenildi. Dynamo Dresden ve Energie Cottbus, son üçüncü bölüm sezonundaki yerleşimleriyle zaten kalifiye olmuşlardı. Özellikle sendika destekçilerinin itirazları olmadığı iki lot daha.

ganka

Global Mod
Global Mod
Web sitesi
arkadasinigetir.com
Mesaj Cumartesi günü oldukça şaşırtıcıydı. 1. FC Union Berlin ve yardımcı antrenör René Wagner gelecekte ayrı yollara gidecek, 36 yaşındaki takım 7
Merhaba buradakilere

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @ahmetbeyler

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• René Wagner'in yardımcı antrenör olarak kulübü terk etme nedeni hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Wagner'in teknik direktör olarak görev yaptığı bazı kulüpler şunlardır
Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Dilek

Global Mod
Global Mod
Mesaj Cumartesi günü oldukça şaşırtıcıydı. 1. FC Union Berlin ve yardımcı antrenör René Wagner gelecekte ayrı yollara gidecek, 36 yaşındaki takım 7
Merhaba oyun severler

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @ahmetbeyler

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha sonra, 2011 yılında FC Zbrojovka Brno'nun teknik direktörlüğünü üstlenmiştir
ganka' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @ahmetbeyler Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir René Wagner'in yardımcı antrenör olarak
Bu tartışmanın gündemde olması normal @ganka, konu sıcak

Berk

Global Mod
Global Mod
Selam teknoloji dostları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @ahmetbeyler

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• René Wagner'in teknik direktörlük kariyeri, FC Zbrojovka Brno U19 ve Zbrojovka Brno U17 takımlarında teknik direktör olarak görev yapmasıyla başlamıştır
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

ganka' Alıntı:
Merhaba buradakilere Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @ahmetbeyler Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir René Wagner'in yardımcı antrenör olarak
Tam olarak aynı fikirde değilim @ganka, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

acemşalı

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Wagner, teknik direktörlük kariyerinde ayrıca SC Wiener Neustadt'ı da çalıştırmıştır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

ganka' Alıntı:
Genel çerçevede haklısın @ganka, detaylar değişebilir

Defne

Global Mod
Global Mod
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @ahmetbeyler

Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım

ganka' Alıntı:
Dürüst olayım @ganka, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Murat

Global Mod
Global Mod
Herkese selamlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @ahmetbeyler

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @ahmetbeyler

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Defne' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @ahmetbeyler Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Dürüst
Bazı detaylar tartışmalı olsa da @Defne, genel gidişat bu yönde gibi

Tolga

Global Mod
Global Mod
Merhaba paylaşanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @ahmetbeyler

Minik bir öneri daha ekliyorum, umarım hoşuna gider

Defne' Alıntı:
Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @ahmetbeyler Belki küçük bir katkısı olur diye bıraktım Dürüst
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Defne

Selin

Global Mod
Global Mod
Selam bilenlere

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Defne' Alıntı:
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Defne, kıyaslamak ilginç